Tapet NATURAL gri

1,390 Lekë 890 Lekë

Tapet NATURAL gri

Karakteristikat:
*Materiali:100% pambuk natyral.
*Ky tapet është projektuar për të ofruar rehati dhe luks maksimal.

SKU: 8430852798596
Përshkrimi

Tapet NATURAL gri

Karakteristikat:
*Materiali:100% pambuk natyral.
*Ky tapet është projektuar për të ofruar rehati dhe luks maksimal.