Tapet shumëngjyrësh 60x90 cm

890 Lekë 590 Lekë

Tapet shumëngjyrësh 60x90 cm

Karakteristikat:
*Materiali:100% pambuk natyral.
*Ky tapet është projektuar për të ofruar rehati dhe luks maksimal.

SKU: 8430852599070
Përshkrimi

Tapet shumëngjyrësh 60x90 cm

Karakteristikat:
*Materiali:100% pambuk natyral.
*Ky tapet është projektuar për të ofruar rehati dhe luks maksimal.