Karrige e palosshme ALLURE

12,900 Lekë 7,490 Lekë
Karrige e palosshme ALLURE
Karrige e palosshme me formën e saj elegante dhe komoditet në qëndrim, përbën një zgjedhje ideale për të mobiluar ambientet e hapura të bareve, verandave, tarracave, ballkoneve, etj,

Karakteristikat:
*Përmasat: 47 x 59 x 89 cm
SKU: 3560231728243
Përshkrimi
Karrige e palosshme ALLURE
Karrige e palosshme me formën e saj elegante dhe komoditet në qëndrim, përbën një zgjedhje ideale për të mobiluar ambientet e hapura të bareve, verandave, tarracave, ballkoneve, etj,

Karakteristikat:
*Përmasat: 47 x 59 x 89 cm