Varëse palltosh prej druri

5,900 Lekë 3,900 Lekë

Varëse palltosh prej druri
Kjo varëse është perfekte për organizimin dhomës së fëmijëve.

Karakteristikat:
*Materiali: Pishë dhe MDF
*Ngjyra: bardhë dhe druri natyral
*Përmasat: 30 x 30 x 135 cm

SKU: 3560234466159
Përshkrimi

Varëse palltosh prej druri
Kjo varëse është perfekte për organizimin dhomës së fëmijëve.

Karakteristikat:
*Materiali: Pishë dhe MDF
*Ngjyra: bardhë dhe druri natyral
*Përmasat: 30 x 30 x 135 cm