Tavolinë kafeje MARS

14,190 Lekë 7,490 Lekë
Tavolinë kafeje MARS

Karakteristikat:
Permasat 90 x 42 x 90 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Dizajn dekorativ dhe modern
Ndarje funksionale per libra, revista etj.
SKU: 8697001036798
Përshkrimi
Tavolinë kafeje MARS

Karakteristikat:
Permasat 90 x 42 x 90 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Dizajn dekorativ dhe modern
Ndarje funksionale per libra, revista etj.