Tavoline kampingu e zeze

4,890 Lekë 2,990 Lekë

Tavoline kampingu e zeze

Karakteristikat:
*Permasat e tavolines: 75 x 55 cm
*Bërë nga materiale të lehta dhe të qëndrueshme
*Rezistent ndaj kushteve të motit

SKU: 8719987348334
Përshkrimi

Tavoline kampingu e zeze

Karakteristikat:
*Permasat e tavolines: 75 x 55 cm
*Bërë nga materiale të lehta dhe të qëndrueshme
*Rezistent ndaj kushteve të motit