Tende kampingu MONODOME

2,990 Lekë 2,390 Lekë

Tende kampingu MONODOME 

Karakteristikat:
*Permasat e tendes: 200 x 150 x 100 cm
*E thjeshtë dhe e lehtë për t'u ngritur
*Rezistente ndaj ujit

SKU: 8719987396175
Përshkrimi

Tende kampingu MONODOME 

Karakteristikat:
*Permasat e tendes: 200 x 150 x 100 cm
*E thjeshtë dhe e lehtë për t'u ngritur
*Rezistente ndaj ujit