Dërrasë për Prerje Bamboo

440 Lekë

Dërrasë për Prerje Bamboo

Karakteristikat:
*Dërrasë për Prerje
*Material druri bamboo
*Dorezë praktike
*Ideale për servirje dhe si element dekorativ në kuzhinën tuaj.
*Përmasat 36 x 23 cm

 

SKU: 8711295880827
Përshkrimi

Dërrasë për Prerje Bamboo

Karakteristikat:
*Dërrasë për Prerje
*Material druri bamboo
*Dorezë praktike
*Ideale për servirje dhe si element dekorativ në kuzhinën tuaj.
*Përmasat 36 x 23 cm