Dollap anësor tualeti STOCKHOLM

14,500 Lekë 6,990 Lekë

Dollap anësor tualeti STOCKHOLM

Karakteristikat:

*Materiali MDF dru
*Ngjyrë e bardhë dhe lisi
*Përmasat 36 x 33 x 98 cm

 

SKU: 3664323142280
Përshkrimi

Dollap anësor tualeti STOCKHOLM

Karakteristikat:

*Materiali MDF dru
*Ngjyrë e bardhë dhe lisi
*Përmasat 36 x 33 x 98 cm