Dorezë dushi prej pambuku,bezhë

590 Lekë 450 Lekë

Dorezë dushi prej pambuku,bezhë

Karakteristikat:

*Pambuku është një material natyral që është përdorur për mijëra vjet për butësinë dhe qëndrueshmërinë e tij
*Rezistent ndaj përdorimit dhe larjes, është materiali tekstili i zgjedhur
*Është anti-alergjik dhe gjithashtu ka një efekt anti-bakterial

 

SKU: 3700462481740
Përshkrimi

Dorezë dushi prej pambuku,bezhë

Karakteristikat:

*Pambuku është një material natyral që është përdorur për mijëra vjet për butësinë dhe qëndrueshmërinë e tij
*Rezistent ndaj përdorimit dhe larjes, është materiali tekstili i zgjedhur
*Është anti-alergjik dhe gjithashtu ka një efekt anti-bakterial