Dyshek dopio ELEANOR

49,900 Lekë 34,900 Lekë

Dyshek dopio ELEANOR

Karakteristikat:
Permasat 160 x 200 x 23 cm ( Gjerësia x Gjatësia x Lartësia )
Dizajn ergonomik
Butësi dhe suport
Lehtëson dhimbjet e qafës dhe kurrizit

SKU: 499990000050041
Përshkrimi

Dyshek dopio ELEANOR

Karakteristikat:
Permasat 160 x 200 x 23 cm ( Gjerësia x Gjatësia x Lartësia )
Dizajn ergonomik
Butësi dhe suport
Lehtëson dhimbjet e qafës dhe kurrizit