Dyshek MAXI

44,900 Lekë 34,990 Lekë

Dyshek MAXI

Karakteristikat:
*7 zona komforti
*Materiali i butë jep efektin e rehatisë shtesë
*Ofron mbështetje të fortë, por me elasticitet dhe butësi
Përmasat: 160x200 cm

SKU: 8605028264087
Përshkrimi

Dyshek MAXI

Karakteristikat:
*7 zona komforti
*Materiali i butë jep efektin e rehatisë shtesë
*Ofron mbështetje të fortë, por me elasticitet dhe butësi
Përmasat: 160x200 cm