Formë për brumin

890 Lekë 312 Lekë

Formë për brumin

Karakteristikat:
*E përshtatshme për mbushjen dhe palosjen e brumit të makaronave
*E lehtë dhe i përshtatshëm për t'u përdorur
*Materiali: Plastik e qëndrueshme
*Përmasat: 17.5 cm

SKU: 5201854010169
Përshkrimi

Formë për brumin

Karakteristikat:
*E përshtatshme për mbushjen dhe palosjen e brumit të makaronave
*E lehtë dhe i përshtatshëm për t'u përdorur
*Materiali: Plastik e qëndrueshme
*Përmasat: 17.5 cm