Furçë tualeti me kapak,Bamboo

1,650 Lekë 1,290 Lekë

Furçë tualeti me kapak,Bamboo

Karakteristikat:
*Ngjyrë e bardhë, gri
*Materiali polistiren, bamboo dhe metal
*Përmasat: 9 x 37,2 cm

SKU: 3700462491619
Përshkrimi

Furçë tualeti me kapak,Bamboo

Karakteristikat:
*Ngjyrë e bardhë, gri
*Materiali polistiren, bamboo dhe metal
*Përmasat: 9 x 37,2 cm