Garderobë me 2 dyer MY HOUSE

69,900 Lekë 43,992 Lekë
Garderobë me 2 dyer MY HOUSE

Garderoba me 2 dyer MY HOUSE ofron shumë zgjidhje organizimi. Dizajni i tij modern është i përsosur për çdo dekor dhe ndërtimi i tij i qëndrueshëm siguron përdorim të besueshëm.

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*Përmasat: 120 x 207 x 58 cm
*Pesha: 117 kg

SKU: 1871
Përshkrimi
Garderobë me 2 dyer MY HOUSE

Garderoba me 2 dyer MY HOUSE ofron shumë zgjidhje organizimi. Dizajni i tij modern është i përsosur për çdo dekor dhe ndërtimi i tij i qëndrueshëm siguron përdorim të besueshëm.

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*Përmasat: 120 x 207 x 58 cm
*Pesha: 117 kg