Garderobë me dy dyer BREDA

79,900 Lekë 59,990 Lekë
Garderobë me dy dyer BREDA
Dollap i përshtatshëm në çdo dhomë fëmijësh. Mund te përdoret i vetëm ose i kombinuar me produkte të tjera. Funksional dhe tërheqës me stil bashkëkohor dhe modern, ky dollap është i sigurt që përmirëson pamjen e çdo ambjenti në shtëpinë tuaj.

Karakteristikat:
*Përmasat: 114 x 199 x 58 cm
*Materiali: MDF
*Pesha: 119 kg
SKU: 2221
Përshkrimi
Garderobë me dy dyer BREDA
Dollap i përshtatshëm në çdo dhomë fëmijësh. Mund te përdoret i vetëm ose i kombinuar me produkte të tjera. Funksional dhe tërheqës me stil bashkëkohor dhe modern, ky dollap është i sigurt që përmirëson pamjen e çdo ambjenti në shtëpinë tuaj.

Karakteristikat:
*Përmasat: 114 x 199 x 58 cm
*Materiali: MDF
*Pesha: 119 kg