Garderobë me tre dyer PALMA

79,990 Lekë 64,990 Lekë
Garderobë me tre dyer PALMA
Dollap i përshtatshëm në çdo dhomë fëmijësh. Mund te përdoret i vetëm ose i kombinuar me produkte të tjera. Funksional dhe tërheqës me stil bashkëkohor dhe modern, ky dollap është i sigurt që përmirëson pamjen e çdo ambjenti në shtëpinë tuaj.

Karakteristikat:
*Përmasat: 193 x 158 x 52 cm
*Materiali: MDF
SKU: 467011
Përshkrimi
Garderobë me tre dyer PALMA
Dollap i përshtatshëm në çdo dhomë fëmijësh. Mund te përdoret i vetëm ose i kombinuar me produkte të tjera. Funksional dhe tërheqës me stil bashkëkohor dhe modern, ky dollap është i sigurt që përmirëson pamjen e çdo ambjenti në shtëpinë tuaj.

Karakteristikat:
*Përmasat: 193 x 158 x 52 cm
*Materiali: MDF