Garderobë me tre dyer WHITE HOUSE

74,900 Lekë 47,992 Lekë
Garderobë me tre dyer WHITE HOUSE
Garderobë e përshtatshme për çdo dhomë fëmijësh. Mund te përdoret vetëm ose e kombinuar me produkte të tjera. Funksional dhe tërheqës me stil bashkëkohor dhe modern, kjo garderobë përmirëson pamjen e çdo ambjenti në shtëpinë tuaj.

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
SKU: 466311
Përshkrimi
Garderobë me tre dyer WHITE HOUSE
Garderobë e përshtatshme për çdo dhomë fëmijësh. Mund te përdoret vetëm ose e kombinuar me produkte të tjera. Funksional dhe tërheqës me stil bashkëkohor dhe modern, kjo garderobë përmirëson pamjen e çdo ambjenti në shtëpinë tuaj.

Karakteristikat:
*Materiali: MDF