Garderobë NORA

19,900 Lekë 13,990 Lekë
Garderobë NORA

Karakteristikat:

*Përmasat: 80 x 187x 47 cm
*Dizajn modern dhe ergonomik
SKU: 8697001037979
Përshkrimi
Garderobë NORA

Karakteristikat:

*Përmasat: 80 x 187x 47 cm
*Dizajn modern dhe ergonomik