Garuzhde me bisht druri

790 Lekë 340 Lekë

Garuzhde me bisht druri

Karakteristikat:
*Materiali: plastik me cilësi të lartë e përshtatshme për kontakt me ushqimin
*Bisht në material druri
*Ideale për enë gatimi që nuk ngjiten dhe qeramike
*I reziston temperaturave të larta deri në 220°C
*Përmasat: 29.3X8.5 cm 

SKU: 5207158002626
Përshkrimi

Garuzhde me bisht druri

Karakteristikat:
*Materiali: plastik me cilësi të lartë e përshtatshme për kontakt me ushqimin
*Bisht në material druri
*Ideale për enë gatimi që nuk ngjiten dhe qeramike
*I reziston temperaturave të larta deri në 220°C
*Përmasat: 29.3X8.5 cm