Garuzhde silikoni

990 Lekë 590 Lekë

Garuzhde silikoni

Karakteristikat:
*Materiali: plastik me cilësi të lartë e përshtatshme për kontakt me ushqimin
*Ideale për enë gatimi që nuk ngjiten dhe qeramike
*I reziston temperaturave të larta deri në 220°C
*Me hapësirë që të mund të varet
*Përmasat: 30x9 cm 

SKU: 5207158002695
Përshkrimi

Garuzhde silikoni

Karakteristikat:
*Materiali: plastik me cilësi të lartë e përshtatshme për kontakt me ushqimin
*Ideale për enë gatimi që nuk ngjiten dhe qeramike
*I reziston temperaturave të larta deri në 220°C
*Me hapësirë që të mund të varet
*Përmasat: 30x9 cm