Gërshërë FROYO, 16 cm

119 Lekë 69 Lekë

Gërshërë FROYO, 16 cm 

Karakteristikat:
*Tehe metal dhe doreza plastike
*Përmasat: 16 cm

SKU: 8445393110189
Përshkrimi

Gërshërë FROYO, 16 cm 

Karakteristikat:
*Tehe metal dhe doreza plastike
*Përmasat: 16 cm