Gërshërë FROYO, 20.9 cm

239 Lekë 129 Lekë

Gërshërë FROYO, 20.9 cm

Karakteristikat:
*Tehe metal dhe doreza plastike
*Përmasat: 20.9 cm

SKU: 8445393110202
Përshkrimi

Gërshërë FROYO, 20.9 cm

Karakteristikat:
*Tehe metal dhe doreza plastike
*Përmasat: 20.9 cm