Gërshërë prerëse

550 Lekë 183 Lekë

Gërshërë prerëse 

Karakteristikat:
*Materiali: tehe inoks dhe doreza plastike
*Përmasat: 13.4x5.3x1.1 cm

SKU: N/A
Përshkrimi

Gërshërë prerëse 

Karakteristikat:
*Materiali: tehe inoks dhe doreza plastike
*Përmasat: 13.4x5.3x1.1 cm