Grilë për ditën dhe natën, 90 x 180 cm

6,490 Lekë 4,990 Lekë
Grilë për ditën dhe natën, 90 x 180 cm

Karakteristikat:
*Ngjyrë e bardhë
*Përmasat: 90 x 180 cm
SKU: 3700308368143
Përshkrimi
Grilë për ditën dhe natën, 90 x 180 cm

Karakteristikat:
*Ngjyrë e bardhë
*Përmasat: 90 x 180 cm