Grirëse Elektrike Erëzash

790 Lekë 630 Lekë

Grirëse Elektrike Erëzash

Karakteristikat:
*
Grirëse Elektrike për piper dhe erëza.
*Me bateri
*Mekanizëm bluarje qermaike
*Material plastikë, metal dhe bluarës qeramikë.
*
Përmasat: dimateri 5 cm, lartësia 22,5 cm.

SKU: 8719987575990
Përshkrimi

Grirëse Elektrike Erëzash

Karakteristikat:
*
Grirëse Elektrike për piper dhe erëza.
*Me bateri
*Mekanizëm bluarje qermaike
*Material plastikë, metal dhe bluarës qeramikë.
*
Përmasat: dimateri 5 cm, lartësia 22,5 cm.