Jastëk antibakterial, 50 x 70 cm

699 Lekë 399 Lekë
Jastëk antibakterial
Perfekt për një gjumë të qetë.

Karakteristikat:
*Përmasa: 50 x 70 cm

*Bëni gjumë të rehatshëm dhe zgjohuni me super energji me jastëkun tonë.
*Ky jastëk ju lejon të relaksoheni dhe të shijoni një gjumë më të qetë gjatë natës.
*I përshtatet shumicës së pozicioneve të gjumit dhe plotëson vetitë fantastike të tij.


SKU: 3902458230664
Përshkrimi
Jastëk antibakterial
Perfekt për një gjumë të qetë.

Karakteristikat:
*Përmasa: 50 x 70 cm

*Bëni gjumë të rehatshëm dhe zgjohuni me super energji me jastëkun tonë.
*Ky jastëk ju lejon të relaksoheni dhe të shijoni një gjumë më të qetë gjatë natës.
*I përshtatet shumicës së pozicioneve të gjumit dhe plotëson vetitë fantastike të tij.