Kamion me vegla me muzike dhe projektor

3,490 Lekë 2,990 Lekë

Kamion me vegla me muzike dhe projektor 

Karakteristikat:
*Përmasat: 19x38x11 cm

SKU: 8445276998125
Përshkrimi

Kamion me vegla me muzike dhe projektor 

Karakteristikat:
*Përmasat: 19x38x11 cm