Kapëse letrash + kapsa + heqëse, 6.9x2.8x3.8 cm

289 Lekë 199 Lekë

Kapëse letrash + kapsa + heqëse, 6.9x2.8x3.8 cm

Karakteristikat:
*Përfshin: Kapëse letrash, kapësa dhe heqësen e kapsave
*E përshtatshme për shkollë, zyra etj
*Përmasat: 6.9x2.8x3.8 cm

SKU: 8445393106267
Përshkrimi

Kapëse letrash + kapsa + heqëse, 6.9x2.8x3.8 cm

Karakteristikat:
*Përfshin: Kapëse letrash, kapësa dhe heqësen e kapsave
*E përshtatshme për shkollë, zyra etj
*Përmasat: 6.9x2.8x3.8 cm