Karrige STAR WHITE

5,590 Lekë 3,490 Lekë
Karrige STAR WHITE
Karrige STAR WHITE është një karrige për fëmijë e krijuar për komoditet dhe stil.

Karakteristikat:
*Përmasat: 32 x 31.5 x 50 cm
*Materiali bazë: Dru
*Materiali i strukturës: MDF
SKU: 3560233814906
Përshkrimi
Karrige STAR WHITE
Karrige STAR WHITE është një karrige për fëmijë e krijuar për komoditet dhe stil.

Karakteristikat:
*Përmasat: 32 x 31.5 x 50 cm
*Materiali bazë: Dru
*Materiali i strukturës: MDF