Karrige me tabelë dhe aksesorë

7,490 Lekë 6,990 Lekë

Karrige me tabelë dhe aksesorë

Karakteristikat:
*Përmasat:  54X39X15 cm 

SKU: 8445276998156
Përshkrimi

Karrige me tabelë dhe aksesorë

Karakteristikat:
*Përmasat:  54X39X15 cm