Karrige ZEUGMA

2,990 Lekë 1,790 Lekë
Karrige ZEUGMA

Karakteristikat:
*
Karriget janë të lehta, dhe shumë të qëndrueshme
*Pastrohet lehtësisht
*Këto karrige moderne janë të përshtatshme për ambiente të brendshme dhe të jashtme, duke pasur parasysh se ato janë rezistente ndaj motit dhe UV
*Përmasat: 40 x 50 x 89 cm
*Lartësia e sediljes: 45 cm

SKU: 8697402561011
Përshkrimi
Karrige ZEUGMA

Karakteristikat:
*
Karriget janë të lehta, dhe shumë të qëndrueshme
*Pastrohet lehtësisht
*Këto karrige moderne janë të përshtatshme për ambiente të brendshme dhe të jashtme, duke pasur parasysh se ato janë rezistente ndaj motit dhe UV
*Përmasat: 40 x 50 x 89 cm
*Lartësia e sediljes: 45 cm