Karrige zyre NOLAN

21,990 Lekë 11,990 Lekë

Karrige zyre NOLAN

Karakteristikat
*Me krahë dhe e rrotullueshme
*Shpinore dhe ndenjëse prej lëkure
*Ngjyra: E Zezë
*Përmasat: 65 x 115 х 50 cm

SKU: 999000007753
Përshkrimi

Karrige zyre NOLAN

Karakteristikat
*Me krahë dhe e rrotullueshme
*Shpinore dhe ndenjëse prej lëkure
*Ngjyra: E Zezë
*Përmasat: 65 x 115 х 50 cm