Lekundese HAMMOCK SAND

6,290 Lekë 4,400 Lekë

Lekundese HAMMOCK SAND

Karrike lekundese HAMMOCK SAND është prej pambuku, litar dhe druri.

Permasat
Gjeresia: 53 cm
Thellësia: 70 cm
Lartesia: 100 cm

 

SKU: N/A
Përshkrimi

Lekundese HAMMOCK SAND

Karrike lekundese HAMMOCK SAND është prej pambuku, litar dhe druri.

Permasat
Gjeresia: 53 cm
Thellësia: 70 cm
Lartesia: 100 cm