Komodinë LONDON

15,990 Lekë 10,990 Lekë
Komodinë LONDON

Karakteristikat

*Përmasat: 72 x 93 x 44 cm
*Ngjyra: e bardhë dhe lisi
*3 sirtarë të mëdhenj
*Dizajn ergonomik

SKU: 8697001040948
Përshkrimi
Komodinë LONDON

Karakteristikat

*Përmasat: 72 x 93 x 44 cm
*Ngjyra: e bardhë dhe lisi
*3 sirtarë të mëdhenj
*Dizajn ergonomik