Komodinë WHITE HOUSE

49,900 Lekë 34,990 Lekë

Komodinë WHITE HOUSE
Kur ju duhet të mbani të organizuara dhomëne gjumit, një komodinë e tillë mund të jetë një element i domosdoshëm. 

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*Ngjyra: Bardhë dhe gri

SKU: 466313
Përshkrimi

Komodinë WHITE HOUSE
Kur ju duhet të mbani të organizuara dhomëne gjumit, një komodinë e tillë mund të jetë një element i domosdoshëm. 

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*Ngjyra: Bardhë dhe gri