Kosh rrobash gri

4,890 Lekë 3,400 Lekë

Kosh rrobash gri

Karakteristikat:
*Kornizë e fortë prej druri e bërë nga bambu
*Material i qëndrueshëm me një pamje elegante dhe natyrale
*Përmasat: 60 x 60 x 33 cm

SKU: 8430852830487
Përshkrimi

Kosh rrobash gri

Karakteristikat:
*Kornizë e fortë prej druri e bërë nga bambu
*Material i qëndrueshëm me një pamje elegante dhe natyrale
*Përmasat: 60 x 60 x 33 cm