Krevat ASTERIX

89,900 Lekë 59,992 Lekë
Krevat ASTERIX

Krevati ASTERIX sjell një prekje luksi në dhomën tuaj të gjumi.

Karakteristikat:
*Krevati Asterix dallohet për dizajnin e tij elegant dhe cilësinë e shkëlqyer të materialeve të punimit.
Krevati shitet veçmas nga dysheku.
*Me kontenitor
*Përmasat: 220 x 223 x 137 cm


SKU: 8605066700271
Përshkrimi
Krevat ASTERIX

Krevati ASTERIX sjell një prekje luksi në dhomën tuaj të gjumi.

Karakteristikat:
*Krevati Asterix dallohet për dizajnin e tij elegant dhe cilësinë e shkëlqyer të materialeve të punimit.
Krevati shitet veçmas nga dysheku.
*Me kontenitor
*Përmasat: 220 x 223 x 137 cm