Krevat NORA - NOVA HOME
Filloni të shkruani për të parë produktet që po kërkoni
  • Kategoritë

Shporta

Mbyll
Menu
Filloni të shkruani për të parë produktet që po kërkoni

Krevat NORA

31,290 Lekë 19,990 Lekë
Krevat NORA

Karakteristikat:
Permasat 100 x 85 x 195 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Ngjyra: E bardhë dhe lisi
Dy sirtarë që ofrojnë hapësirë ​​shtesë magazinimi
I përshtatshëm për dyshek 90 x190 cm


SKU: 8697001020216
Përshkrimi
Krevat NORA

Karakteristikat:
Permasat 100 x 85 x 195 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Ngjyra: E bardhë dhe lisi
Dy sirtarë që ofrojnë hapësirë ​​shtesë magazinimi
I përshtatshëm për dyshek 90 x190 cm


#title#

#price#
×