Krevat TORINO

34,990 Lekë 24,990 Lekë
Krevat TORINO
Me pamjen e tij elegante dhe dizajnin origjinal, krevati TORINO krijon një atmosferë moderne për dhomën tuaj të gjumit.
Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*Përmasat: 85 x 96 x 205 cm
SKU: 485114
Përshkrimi
Krevat TORINO
Me pamjen e tij elegante dhe dizajnin origjinal, krevati TORINO krijon një atmosferë moderne për dhomën tuaj të gjumit.
Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*Përmasat: 85 x 96 x 205 cm