Kthyese ushqimi 32.5x10 cm

119 Lekë

Kthyese ushqimi 32.5x10 cm

Karakteristikat:
*Me sipërfaqe jo ngjitëse, fleksibilitet dhe aftësi për të përballuar nxehtësinë e lartë
*Lehtë për t'u pastruar, mund të lahet edhe në pjatalarëse
*Materiali: silikon me cilësi të lartë, nuk gërvishtet dhe nuk ngjitet
*E qëndrueshme në përdorim
*Përmasat: 32.5x10 cm

SKU: 8445393037912
Përshkrimi

Kthyese ushqimi 32.5x10 cm

Karakteristikat:
*Me sipërfaqe jo ngjitëse, fleksibilitet dhe aftësi për të përballuar nxehtësinë e lartë
*Lehtë për t'u pastruar, mund të lahet edhe në pjatalarëse
*Materiali: silikon me cilësi të lartë, nuk gërvishtet dhe nuk ngjitet
*E qëndrueshme në përdorim
*Përmasat: 32.5x10 cm