Kukulla Gishtash PAW PATROL

890 Lekë 740 Lekë

Kukulla Gishtash PAW PATROL

Karakteristikat:
*5 kukulla: Chase, Skye, Marshall, Rubble dhe Zuma
*E disponueshme për moshat 3 vjec

SKU: 8711851882692
Përshkrimi

Kukulla Gishtash PAW PATROL

Karakteristikat:
*5 kukulla: Chase, Skye, Marshall, Rubble dhe Zuma
*E disponueshme për moshat 3 vjec