Kullesë lavamani

2,290 Lekë 1,490 Lekë

Kullesë lavamani

Karakteristikat:
*Kullesa ka doreza të zgjatshme, kështu që mund ta vendosni mbi pothuajse çdo lavaman
*E lëvizshme dhe ju mund të kulloni orizin, makaronat ose perimet pa prekur pjesën e poshtme të lavamanit
*Materiali: Çelik inoks
*Përmasat: 5 x 24 x 10 cm

SKU: 8711252148694
Përshkrimi

Kullesë lavamani

Karakteristikat:
*Kullesa ka doreza të zgjatshme, kështu që mund ta vendosni mbi pothuajse çdo lavaman
*E lëvizshme dhe ju mund të kulloni orizin, makaronat ose perimet pa prekur pjesën e poshtme të lavamanit
*Materiali: Çelik inoks
*Përmasat: 5 x 24 x 10 cm