Kulluese pjatash

2,490 Lekë 1,672 Lekë

Kulluese pjatash 

Karakteristikat:
*Përshtatet si pjata të mëdha ashtu edhe të vogla
*Rafti ka 1 ndarje të veçantë për thika, lugë dhe pirunë
*Me mbështetëse në fund që të kullojnë enët
*Ngjyra: Silver, e zezë

SKU: 8430540860055
Përshkrimi

Kulluese pjatash 

Karakteristikat:
*Përshtatet si pjata të mëdha ashtu edhe të vogla
*Rafti ka 1 ndarje të veçantë për thika, lugë dhe pirunë
*Me mbështetëse në fund që të kullojnë enët
*Ngjyra: Silver, e zezë