Kuti me ndriçim dhe shkronja për fëmijë

1,690 Lekë 990 Lekë
Kuti me ndriçim dhe shkronja për fëmijë

Karakteristikat:
*Materiali i kornizës: Polipropileni
*Materiali i letrës: Klorid polyvinyl
*Përmasat: 20 x 15 x 4 cm
SKU: 3560234465541
Përshkrimi
Kuti me ndriçim dhe shkronja për fëmijë

Karakteristikat:
*Materiali i kornizës: Polipropileni
*Materiali i letrës: Klorid polyvinyl
*Përmasat: 20 x 15 x 4 cm