Kuti organizuese ANIMAL

990 Lekë 540 Lekë

Kuti organizuese ANIMAL

Karakteristikat:

*Çdo fëmijë i pëlqen lodrat, prandaj është mirë të marrësh një kuti në të cilën mund t'i hedhë kur të ketë mbaruar së luajturi
*Një shportë e lehtë dhe e gjerë do të jetë zgjidhja ideale këtu
*Përveç ruajtjes së lodrave, mund të përdoret edhe për të ruajtur batanije, libra apo rroba.
*Përmasat 29 x 29 x 29 cm

SKU: 3560231526764
Përshkrimi

Kuti organizuese ANIMAL

Karakteristikat:

*Çdo fëmijë i pëlqen lodrat, prandaj është mirë të marrësh një kuti në të cilën mund t'i hedhë kur të ketë mbaruar së luajturi
*Një shportë e lehtë dhe e gjerë do të jetë zgjidhja ideale këtu
*Përveç ruajtjes së lodrave, mund të përdoret edhe për të ruajtur batanije, libra apo rroba.
*Përmasat 29 x 29 x 29 cm