Kuti organizuese GOLDEN, me pika

890 Lekë 590 Lekë

Kuti organizuese GOLDEN, me pika

Karakteristikat:

*E dizajnuar me pika të arta dhe ngjyrë kafe karamel
*Për të futur lodra të vogla
*Përmasat 28x 29 x 29 CM

 

SKU: 3560231526740
Përshkrimi

Kuti organizuese GOLDEN, me pika

Karakteristikat:

*E dizajnuar me pika të arta dhe ngjyrë kafe karamel
*Për të futur lodra të vogla
*Përmasat 28x 29 x 29 CM