Lodër qeni pellush

1,390 Lekë 790 Lekë

Lodër qeni pellush

Karakteristikat:
*Ngjyra kuqe dhe jeshile
*3 modele të ndryshme
*Përmasat 15 x 4 cm / 17 x 17 cm  / 14 x 14 cm

 

SKU: 8720573283366
Përshkrimi

Lodër qeni pellush

Karakteristikat:
*Ngjyra kuqe dhe jeshile
*3 modele të ndryshme
*Përmasat 15 x 4 cm / 17 x 17 cm  / 14 x 14 cm