Lugë silikoni

990 Lekë 540 Lekë

Lugë silikoni

Karakteristikat:
*Materiali: plastik me cilësi të lartë e përshtatshme për kontakt me ushqimin
*Ideale për enë gatimi që nuk ngjiten dhe qeramike
*I reziston temperaturave të larta deri në 220°C
*Përmasat:  32x7 cm 

SKU: 5207158002701
Përshkrimi

Lugë silikoni

Karakteristikat:
*Materiali: plastik me cilësi të lartë e përshtatshme për kontakt me ushqimin
*Ideale për enë gatimi që nuk ngjiten dhe qeramike
*I reziston temperaturave të larta deri në 220°C
*Përmasat:  32x7 cm