Makineri BINGO me 24 cards dhe 90 fusha

1,290 Lekë 672 Lekë

Makineri BINGO me 24 cards dhe 90 fusha

Karakteristikat:
*Përmasat: 22×23×9.5 cm 

SKU: 8445393121611
Përshkrimi

Makineri BINGO me 24 cards dhe 90 fusha

Karakteristikat:
*Përmasat: 22×23×9.5 cm